Monday, March 26, 2007

stockholm

6 comments:

Anna said...

Varför har man inte hört den här Orup-dängan? Måste vara minst 15 år gammal. Lite deppig, finns finare skildringar av Stockholm =)

Tomasz Wysocki said...

nämen Anna, har du verkligen inte hört denna tidigare? får jag då föreslå att du inte lyssnar till något annat än megapol i fortsättningen? :D

men visst är den bra?

och visst e han söt, orup? :)

Anna said...

Som en liten valp =) Försökte hitta en positiv Stockholmslåt, lyckades inte så bra... Lars Winnerbäck har skrivit några riktigt sorgliga jäklar. Men det är mest olycklig kärlek, i Stockholmsmiljö. Vem kan ha skrivit en glad Sotckholmslåt? Cornelius? Bellman kanske?

Tomasz Wysocki said...

Ja, våra kära läsare: vem har skrivit en glad Stockholmslåt?

annat är det med Göteborg: Håkan tar väl hand om sin stad. lite falskt, men väldigt sött.

Anna said...

Lasse Berghagen såklart =) Hur kunde jag glömma honom? Och jag tycker Håkan får ta och skriva lite stockholmstrudelutter också nu när han bor här. Denna dagen var för övrigt så vacker i Stockholm att jag själv nästan fick inspiration att sätta mig ner och skriva några rader! Fick bli en cornetto jordgubb i solen istället. Hade inte stockholmarna i Wisconsin några sköna stockholmsskildringar på lager?

Tomasz Wysocki said...

De spelade mest blues. på engelska dessutom. och det hade inte ett dugg med stockholm att göra vad jag kunde höra. däremot är de nog glada att prata om nästan precis vad som helst.

cornetto fresa eller skriva en fin låt om stockholm. hmmmm.... kan inte du ta o skriva den där låten ändå, Anna?